Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μετακόμιση επιτεύχθει!


Πριν από μερικές μέρες μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι. Ευτυχώς όλα πήγαν περίφημα και είναι η πρώτη φορά μετά από πολλές μετακομίσεις που το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Τα μικρά πέρασαν κάποιες ώρες στη γιαγιά και τον παππού και εμείς είχαμε λίγο χρόνο να οργανώσουμε τα απαραίτητα για την πρώτη μας διανυκτέρευση στο νέο μας σπίτι.
Η αίσθηση αρχικά είναι ότι έχουμε πάει διακοπές. Οι ρυθμοί είναι πολύ πιο ήρεμοι, τα παιδιά το έχουν πάρει πολύ θετικά, και μεις νιώθουμε χαλαρωμένοι. Πολλά πρωινά πάω στη θάλασσα με τα παιδιά και αυτό επιδρά μαγικά για όλη τη μέρα. Τα βράδια δροσιζόμαστε στην παιδική χαρά του χωριού. Γενικά περπατάμε στα σοκάκια, θαυμάζουμε τα δέντρα που είναι γεμάτα καλοκαιρινούς καρπούς, ανασαίνουμε το δροσερό αρωματικό αεράκι, γευόμαστε τα φρούτα και λαχανικά που απλόχερα μας προσφέρουν οι νέοι μας γείτονες, χαιρετάμε το μοσχαράκι του χωριού και χαζεύουμε το κοπάδι των αρνιών που βόσκει τα απογεύματα δίπλα στις κούνιες, παίζουμε με χώματα, νερά, πέτρες, γνωρίζουμε τους τόπους, τους ανθρώπους και τα παιδιά, παρατηρούμε έντομα, σαλιγκάρια και πεταλούδες, φυτεύουμε τα πρώτα μας λουλούδια και απολαμβάνουμε το όμορφο καλοκαίρι που ξετυλίγεται μπροστά μας.
Μας έχουν μείνει ακόμα αρκετές δουλειές για να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι και οι μέρες μας είναι κοπιαστικές αλλά τα βράδυα είναι γλυκά και δροσερά και ο ήλιος της επόμενης μέρας φωτεινός!

1 σχόλια:

Unknown είπε...

MARIA SOU EFHOME APO TIN KARDIA MOU TIN KALITERI DIADROMI GIA TO TAXIDI SAS....
THA SOU PO KATI GIA NA SAS SINODEVI KE POU TO PISTEVO VATHITATA :I ZOI MAS DEN INE AFTO POU ZOUME ALLA AFTO POU THIMOMASTE OTI ZISAME KE O TROPOS POU TO DIIGOUMASTE....
SAS EFHOME DINATES MNIMES/ANAMNISIS KE PARAMITHENIES DIIGISIS...
ME AGAPI ALEKOS ORFANAKIS

Δημοσίευση σχολίου