Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Χειροποίητες δημιουργίες από μαλλί

Έστειλα το πρώτο newsletter του FeltTouch σε φίλους και γνωστούς με εικόνες από τα ζωάκια και τα πλασματάκια από μαλλί που φτιάχνω. Ανεβάζω και εδώ κάποιες εικόνες και περιμένω εντυπώσεις και παρατηρήσεις.






Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

FeltTouch, η ιδέα


Εδώ και αρκετούς μήνες τριγυρίζει στο μυαλό μου η ιδέα μιας μικρής επιχείρησης, στην οποία θα μπορώ να δουλεύω από το σπίτι, σε κάτι που με ευχαριστεί και με ξεκουράζει, τις ώρες που εγώ επιλέγω, και θα μπορεί να προσφέρει ένα μικρό επιπλέον εισόδημα στον οικογενειακό προϋπολογισμό. To όνομα FeltTouch σηματοδοτεί την επαφή με ένα υλικό φυσικό και ζεστό όπως το μαλλί, αλλά ταυτόχρονα και την επαφή μου με ένα κομμάτι μου πιο δημιουργικό και εσωτερικό, το οποίο έχω αρχίσει να ανακαλύπτω. Το λογότυπο που φαίνεται στην εικόνα, στην έντυπή του έκδοση θα περιέχει μια μικρή χρωματιστή ελαφρώς μορφοποιημένη μπάλα μαλλιού ανάμεσα στα δύο χέρια. Με τον τρόπο αυτό θα μπορεί και όποιος αγοράζει κάτι από τις δημιουργίες μου να έρθει σε επαφή με το πρωτογενές υλικό που χρησιμοποιώ.
Θα ακολουθήσει σύντομα και νέα ανάρτηση με φωτογραφίες από τις δημιουργίες μου καθώς και άλλες λεπτομέρειες αυτού του νέου ταξιδιού.